Temele de curs cursul de CODURI DE ETICA ISM-CSIE

Cod tema

Enunt tema

Data transmitere

SIM2016T01-nume

In corpul e-mailului descrieti una din profesiile din domeniul informaticii (programator, tester, analist, designer, inginer de sistem, administrator de baze de adte, arhitect de sistem...), definiti obiectivele, activitatile, calificarea necesara si riscurile care apar in parcaticarea acesteia, cu efecte negative asupra produselor dar si asupra organizatiei.

15.01.2016

SIM2016T02-nume

Pe o pagina A4 ca fisier atasat e-mailului, pentru profesia aleasa la tema 01 elaborati o fisa postului fara a pune acea specificare bizara ca respectivul sa faca fix orice, inclusiv sa mature sau sa spele podele. Veti pune exact ceea ce credti voi ca cel acre va fi angajat pe post trebuie sa faca pentru a da calitate acolo unde este chemat sa desfasoare activitati si sa contribuie la un climat de munca adecvat. Veti tine seama de regulamentele existente si de faptul ca respectivul trebuie sa lucreze in echipa, sa fie evaluat si mai ales sa-si masoare corect calitatea si cantitatea muncii.

20.01.2016

SIM2016T03-nume

Construiti un cod de etica pentru profesia aleasa. faceti o analiza a complexitatii lui, masurand complexitatea. Veti avea un document A4, fisierul atasat va fi de tip .doc nu .docx, va rog si va fi transmis tot pe e-mail la adresa ionivan@ase.ro

in ziua examenului


Va rog sa trimiteti solutiile voastre la termenele stabilite, pana la ora 23,59, cu subiectul indicativul dat si specificand numele voastru exact cum sunteti in catalogul de examen. Adresa de posta este ionivan@ase.ro
Pentru fiecare tema bine elaborata, fara generalitati, veti primi maximum 50 de puncte. Daca nu respectati termenele veti primi maximum un punct indiferent de calitatea tratarii, sanctionarea depasirii acestor termene are menirea de a va familiariza cu rigoarea programelor de finantare cu care va veti confrunta tot timpul, mai ales daca veti fi manageri de proiecte IT&C si cu atat mai mult daca veti lucra in zona asigurarii securitatii informatice, unde atacurile asupra sistemelor informatice daca nu sunt rezolvate, cu fiecare secunda care trece, genereaza pierderi foarte mari, in cazul in care vorbim de coduri de etica, voi considera ca prima chestiune angajament dintr-un cod nescris al colaborarii noastre este sa respectam termenele.